Deel je zorg!

REGIO – Zorg je langdurig en/of intensief voor iemand in je directe omgeving? Dan ben je mantelzorger. Veel mensen zijn het al jaren, maar hebben zich nooit gerealiseerd dat ze mantelzorger zijn. Wat mantelzorgers doen is van grote waarde. Maar mantelzorg verlenen is vaak ook zwaar.

Op dinsdag 4 november 2021 komt een mantelzorgconsulent van Steunpunt Mantelzorg Verlicht naar Buurthuis De Meerpaal om te vertellen over de diensten en activiteiten die het steunpunt aanbiedt voor mantelzorgers. Ontvangst vanaf 9.30 uur met koffie en thee, waarna een presentatie volgt door een mantelzorgconsulent van het steunpunt. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Voor iedereen staat een goodiebag klaar met informatie en leuke gadgets. De ochtend wordt afgesloten met belegde broodjes. Rond 13.00 uur is de afsluiting. Ben je mantelzorger en heb je behoefte aan informatie over Steunpunt Mantelzorg Verlicht? Je bent van harte welkom. Meld je aan voor deze gratis bijeenkomst voor 25 oktober! Stuur een mailtje naar info@mantelzorgverlicht.nl of bel 088 – 0031 288 Aanmelden tijdens deelname aan een activiteit bij Buurthuis De Meerpaal, Schoenerstraat 10 a in Eindhoven kan ook.