Sint in Schoot presenteert ‘The Sint in Schoot Big Show’

BUDEL-SCHOOT – Sinterklaas is op komst. Op zondag 14 november kunnen de kinderen uit Budel-Schoot de goedheiligman weer in levenden lijve ontmoeten. Dat kan dit jaar tijdens een spectaculaire spelshow voor het hele gezin: ‘The Sint in Schoot Big Show’. 

De plaatselijke intocht wordt ook dit jaar gehouden door de Stichting Sint in Schoot (SIS). Meer nieuws over de spelshow wordt eind oktober, begin november bekendgemaakt via promofilmpjes op de website sintinschoot.nl, Facebook en het YouTube-kanaal van Sint in Schoot. Aansluitend volgen op 4 en 8 november nog twee edities van het SIS-journaal met verslaggever Lars en het duo Henk en Kees.

‘The Sint in Schoot Big Show’ begint op zondag 14 november om 11.00 uur op het Stationsplein in Budel-Schoot. Na de aankomst van Sinterklaas en zijn Pieten wordt het programma voortgezet in gemeenschapshuis De Reinder aan de Grootschoterweg 119. Kinderen kunnen er ook deelnemen aan activiteiten als knutselen, schminken en kleuren. Ook worden er cadeautjes uitgedeeld.

Collecte

De vrijwilligers van SIS gaan van 22 tot 31 oktober langs de deur voor een kleine bijdrage voor het organiseren van de intocht. Traktatiekaarten voor het sinterklaasfeest op 14 november kunnen worden besteld via de website sintinschoot.nl. De online tickets kosten 3,50 euro per kind. Dit is inclusief een cadeautje en een traktatie voor kinderen tot en met 8 jaar (groep 5). Inschrijven kan tot uiterlijk 7 november.