Thijs van de Meeberg met “Meer dan mogelijk” in De Smeltkroes

MAARHEEZE – Het impresariaat van Thijs van de Meeberg is er duidelijk over: “Thijs van de Meeberg heeft je gemist. Maar echt. Ondanks dat het leven in de lockdown heerlijk was – geen confrontaties, geen gemiste kansen en geen verkeerde inschattingen – is hij blij nu weer met jou in een afgesloten ruimte te kunnen zijn. Hij heeft jouw advies hard nodig, want er is een probleem boven zijn hoofd gegroeid waardoor alles stagneert en vastloopt. Pas als dat is opgelost, is alles mogelijk en misschien wel meer dan dat.” Dat advies moet komen van de bezoekers aan zijn derde solovoorstelling “Meer dan Mogelijk”, waarmee hij op zaterdag 23 oktober op de planken van De Smeltkroes staat.

Thijs van de Meeberg (1988) studeerde in 2014 af aan de Koningstheaterakademie in ‘s-Hertogenbosch met zijn afstudeervoorstelling “Vleesgeworden”, die hij vervolgens uitwerkte tot de versie die hij op het Leids Cabaret Festival 2015 speelde. Hij won daar vervolgens zowel de jury- als de publieksprijs. De jury roemde zijn improvisatievermogen en de interactie met de zaal,  de pers zijn onverwachte en verrassende wendingen.” De avondvullende debuutvoorstelling “Er mag gedanst worden” en “Kom nou naar gewoon” volgden, en voor het seizoen 2021-2022 staat “Meer dan mogelijk” op het programma. In zijn voorstellingen reflecteert Thijs met zelfspot op zijn eigen leven, stapelt ogenschijnlijke simpele dillema’s tot ze van wereldformaat zijn en aan het eind het ontspoort gegarandeerd. Door zijn open en oprechte voorkomen heeft de Brabantse Thijs de sympathie en vertrouwen van het publiek.

Deze voorstelling is op zaterdag 23 oktober 2021 om 20:30 u. Entreekaarten kosten € 17,00 en zijn 24/7 online verkrijgbaar via de site van AK de Smeltkroes (www.akdesmeltkroes.nl). Voorafgaand aan de voorstelling is het ook mogelijk om kaarten aan de kassa van De Smeltkroes te kopen. In verband met de recente versoepelingen van de corona-maatregelen kan bovendien de volledige zaalcapaciteit van De Smeltkroes weer benut gaan worden. Voorwaarde is wel, dat bezoekers of volledig gevaccineerd zijn, of uit een recente test blijkt dat ze niet besmet zijn, of dat ze genezen zijn van COVID-19. Bij de entree in De Smeltkroes zal daarom een toegangscontrole plaatsvinden. Vergeet je dus niet om je test-, herstel- of vaccinatiebewijs (de QR-code op je telefoon of een ander bewijs) mee te nemen, zodat AK de Smeltkroes er samen met jou een gezellige én veilige theateravond van kan maken.