Feest op de Bergbosweg!

BUDEL – Op 10 oktober vierden Piërre van Cranenbroek en Truus van Cranenbroek-Leijssen hun Gouden Bruiloft!  Vijftig jaar geleden stapten ze in het huwelijksbootje. Ze wonen intussen alweer bijna hun hele getrouwde leven aan de Bergbosweg in Budel. Ze kregen er 5 kinderen en 13 kleinkinderen. Samen hebben ze er een melkveehouderij gerund wat in 2006 overgedragen is aan hun jongste zoon als bedrijfsopvolger. Ze startten toen een paardenpension waar ze nog steeds veel plezier putten uit de dagelijkse werkzaamheden die daarbij horen. Met verschillende bestuursfuncties ernaast is er in 50 jaar nooit een dag hetzelfde geweest. Door iedereen kan er altijd een beroep gedaan worden op hen voor klusjes, advies, oppassen op kleinkinderen en allerhande hand-en spandiensten. In goede gezondheid hopen ze dat nog jaren te kunnen doen. Zondag werden ze met hun eigen paardenkoets door de vaste pensiongasten naar feestlocatie ‘De Coockpit’ gebracht waar de familie hen buiten onder een stralend zonnetje opwachtten. Het was een bijzondere dag waar in dankbaarheid op teruggekeken wordt.