Kledinginzameling op de Wereldwijzer in Budel-Schoot

BUDEL-SCHOOT – Basisschool De Wereldwijzer en Second Life Textile organiseren weer een kledinginzamelingsactie! Er belandt namelijk nog ontzettend veel kleding bij het afval. Door middel van een kledinginzamelingsactie wordt geprobeerd een steentje bij te dragen om de textiel-afvalberg te verkleinen. De inzamelactie is van maandag 1 t/m donderdag 4 november bij basisschool De Wereldwijzer aan de Pater Ullingsstraat 3 in Budel-Schoot. Opslag vindt plaats bij de basisschool. Mocht u deze maand de kledingkasten gaan opruimen en kleding over hebben, denk dan aan ons aub! U kunt hierbij denken aan schone kleding (onder- en bovenkleding), schoenen (aan elkaar gebonden), huishoudtextiel (lakens, handdoeken), accessoires (handtassen, riemen etc.) Let op dat de kleding nog wel heel is! Alvast bedankt voor uw hulp!