Kwaliteit en vakmanschap bij Mark Compen: vloeren, trappen en renovaties 

SOERENDONK – Voor de aanleg van parket-, pvc- of laminaatvloeren, maar ook voor  traprenovaties en de renovatie van bestaande vloeren bent u bij Mark Compen aan het juiste adres. Met bijna 30 jaar ervaring op zak biedt Mark Compen niet enkel vakmanschap, waarbij gebruik wordt gemaakt van kwalitatieve producten en materialen, maar ook de nodige kennis en service om van ieder project een succes te maken. “Klanten kunnen bij mij terecht voor een compleet pakket, de mogelijkheden zijn uitgebreid en alles wordt steeds in volledig overleg met de klant in orde gemaakt,” aldus Mark. 

Een correcte en persoonlijke service naar de klant toe wordt door Mark hoog in het vaandel gedragen. “Daarom start ik alle projecten met een duidelijk intakegesprek,” vertelt Mark. “In dit eerste gesprek kom ik ter plaatse, kunnen klanten hun ideeën en wensen communiceren en kijken we samen naar wat de mogelijkheden zijn. Dit zorgt voor een goede start van de samenwerking,” legt Mark uit. “Ik werk vrijblijvend een offerte uit en bij akkoord, kunnen de werkzaamheden van start gaan. Met de klant worden alle details, ook tijdens het project, duidelijk besproken want het belangrijkste is dat we samen tot een topresultaat komen. ” 

Behalve service scoort Mark Compen ook hoog op het gebied van kwaliteit. “Ik werk al jarenlang samen met enkele zorgvuldig gekozen leveranciers, zij hebben bewezen dat ze kwalitatief hoogstaande producten leveren. Bovendien kan ik mijn klanten op die manier laten kiezen uit diverse stijlen en stalen. Zo krijgen ze meteen een beeld van hoe een parket er in hun woning uit komt te zien.”

Bij Mark Compen kunt u terecht voor vloeren uit parket, PVC of laminaat, maar ook voor traprenovaties en de renovatie van bestaande vloeren. Meer info? Bel Mark via tel. 0031 6 21894384 of mail naar info@markcompen.nl