Wegwerkzaamheden Sterksel van start 


STERKSEL – Om de overlast van het vrachtverkeer van en naar bedrijvenpark ‘Poort 43’ in de kernen van Maarheeze en Sterksel te verminderen, is het project ‘Samen mee naar de A2’ opgezet. In de toekomst gaat het vrachtverkeer tussen de A2 en  Poort 43 rijden via een ontsluitingsweg die grotendeels ligt op de huidige d’Aasdonken en Grote Bleek. Om het (vracht)verkeer extra te stimuleren om over de nieuwe ontsluitingsweg te rijden, gaat men aanvullende maatregelen treffen in de kernen van Sterksel en Maarheeze. In deze kernen wordt de doorgaande route onaantrekkelijker gemaakt voor doorgaand verkeer. Dit gebeurt door de inrichting van de weg aan te passen. Op termijn worden ook de kernen afgesloten voor doorgaand vrachtverkeer. In de week van 11 oktober 2021 start aannemer Van Gelder met de aanpassing van de weginrichting in Sterksel. Meer info over de  werkzaamheden staat op www.heeze-leende.nl/sa2.