Multifunctionele werktafels van Welquip 

MAARHEEZE – Thuiswerken is de afgelopen periode flink in populariteit gegroeid. Welquip, een bedrijf in Maarheeze, speelt in op deze trend en heeft multifunctionele thuiswerktafels ontwikkeld, volledig conform de ARBO eisen. Deze werktafels zijn in hoogte verstelbaar waardoor ze gemakkelijk zijn aan te passen aan elke situatie. Zo kan de tafel meerdere doelen ondersteunen en kan hij gebruikt worden als een zittende of staande werkplek, maar ook als eettafel of speeltafel voor de kinderen. 

Jan Straver is een ondernemer in hart en nieren. “Ik sta al jarenlang aan het hoofd van het bedrijf Elquip, dat gepaste oplossingen voor elektrotechnische werkplekken ontwikkelt en levert aan diverse bedrijven. Uit dit moederbedrijf is nu WelQuip ontstaan, dat zich meer richt tot de particulieren markt.” Samen met zijn partner en tevens echtgenote Jacqueline doet Jan de voordelen van deze Smarttafels uit de doeken. “Thuiswerken en hybride werken was al jaren in opmars, maar tijdens de coronaperiode werd dit voor velen zelfs de norm. Het is belangrijk dat je thuis ook comfortabel en efficiënt kan werken. Onze zit-sta bureau’s zijn heel uitgerust met een onderstel dat in hoogte verstelbaar is. Bovendien zijn ze heel gemakkelijk in gebruik dankzij een handig bedieningspaneel. Dankzij deze Smarttafel creëer je een modern en ergonomisch thuiswerk bureau, dat eveneens gebruikt kan worden als eettafel, speeltafel, puzzeltafel,… De mogelijkheden zijn eindeloos.” 

WelQuip biedt drie kwalitatieve modellen aan. “Zo is er de ‘Economy’ uitvoering, uitgebracht onder ons eigen merk WelQuip. De ‘Luxe’ uitvoering is gerealiseerd in samenwerking met het Scandinavische merk LINAK, en voor de ‘High End’ tafels doen we beroep op onze samenwerking met het Duitse topmerk OMT. Alle drie de tafels zijn op voorraad of hebben een korte levertijd. En voor ieder model zijn er verschillende tafelbladen beschikbaar, zodat dit altijd past bij uw interieur. Het is zelfs mogelijk om een bestaand tafelblad op het onderstel te monteren. Kom zeker eens langs om alle opties te ontdekken!” 

WelQuip is gelegen aan het Rondven 37 in Maarheeze. Voor meer informatie, kijk op www.welquip.nl, bel naar 0031 40 2645345 of mail naar info@welquip.nl 

Foto Wauwie 

SONY DSC