Samen een gehaakte kerstkrans maken

SOERENDONK – De gezelligste tijd van het jaar komt er aan. Dorpstrefpunt Soerendonk heeft een bijpassende activiteit op het programma staan: het maken van een kerstkrans. De krans bestaat uit wilgentakken, gehaakte klokjes en hulstblaadjes.

Vanaf 1 november kun je op de maandag- en dinsdagochtend samen met anderen aan de slag met de gehaakte onderdelen. Voor het haken dien je je eigen haaknaalden en garen mee te brengen (haaknaald 3, 4 of 5). Onze gastvrouwen helpen je waar nodig. Het worden gezellige ochtenden voor de startende en ervaren haker. Op dinsdag 9 november kun je onder begeleiding van Riek van Kessel de kerstkrans tot een geheel brengen. Het wordt je aangeraden om eventueel eigen decoratie materialen mee te nemen zoals lichtjes, ballen, linten, hulstblaadjes, dennenappels etc. De wilgentakken worden vanuit het Dorpstrefpunt beschikbaar gesteld. De avond start om 19.00 uur en er wordt een kleine vergoeding van €5,00 gevraagd, inclusief een kop koffie of thee. We zien je graag in het Dorpstrefpunt Zurrik, Den Donck in Soerendonk.

Graag aanmelden bij: 

Rietje Boelens, tel. 0031 615347137 of engelenriet@hotmail.com 

Marian Ras, tel.  0031 629478347 of 0031 495 592691