Presentatie nieuw scorebord sv Budel

BUDEL – sv Budel heeft de beschikking over een nieuw digitaal scorebord. Het oude was hoognodig aan vervanging toe na vele jaren van gebruik. De Budelse voetbalvereniging was overigens destijds in de regio één van de eerste voetbalclubs die over een elektronisch scorebord kon beschikken dankzij sponsoring door Bakkerij Feijen. Aan alles komt echter een eind. Afgelopen zaterdag werd het moderne -in techniek en mogelijkheden- nieuwe scorebord gepresenteerd voor de sponsoren Prowise Digiborden, Lacom Machinefabriek en de Supportersclub van de Bulanders.

De bedrijfslogo’s van de sponsors prijken in een reclamerek wat is vervaardigd en geplaatst door leden van de accommodatievrijwilligers. Een compliment waard. Voorafgaande aan de wedstrijd sv Budel JO19-1 tegen Rood Wit Veldhoven JO19-1 werden de sponsors verwelkomt in de bestuurskamer door Rob Bergmans, de voorzitter van sv Budel. Onder dankzegging door de voorzitter aan de sponsors en na ondertekening van de overeenkomst werd op het hoofdveld het scorebord gepresenteerd in het bijzijn van het oudste jeugdelftal van sv Budel, het dagelijks bestuur en zij die het mogelijk maakten dat sv Budel de komende jaren weer vooruit kan met het scorebord.

Onderschrift foto: vlnr: Frans Strik (accommodatievrijwilliger), Bart Hovens (penningmeester), Stefan te Raaij (secretaris), Edith Kwaspen (Prowise), Dave Schellekens (supportersclub sv Budel), Erik en Ber Neeskens (Prowise) en Rob Bergmans (voorzitter sv Budel). Op de achtergrond de JO19-1 met begeleiding. 

Foto met dank aan Jos Meusen.