Dames 2  Sporting Pelt speelt gelijk

PELT – Zaterdag 16 oktober speelden de Liga dames van Sporting Pelt thuis tegen Denderbelle. Met een voltallige ploeg begonnen ze stevig aan de wedstrijd in een 5-1 verdediging. Pelt maakte een kleine voorsprong. Na enkele penalty’s en ‘twee minuten’ langs beide kanten werd de voorsprong wat kleiner en kwam Denderbelle steeds dichter. De eerste helft werd afgesloten met 13-11.  In de tweede helft schakelde Pelt over naar een 6-0 verdediging waardoor de voorsprong groter werd. Ook deze helft werden er veel penalty’s gefloten. Door de vele ‘twee minutens’ stond Pelt een tijdje met 4 speelsters op het veld. Het werd steeds steviger langs elke kant en de tijd begon te dringen. Met een penalty in de laatste 30 seconden kon Denderbelle haar achterstand inhalen. Eindstand: 23-23

Volgende week speelt de Liga een uitwedstrijd in Aalst!