DHCO wint van Gent

PELT – Op zaterdag 16 oktober speelden de dames van Handbal Club Overpelt thuis tegen Gent. Ze konden voor deze match rekenen op heel veel supporters. Zowel jong als oud was aanwezig want net voor de match stond ook de ploegenvoorstelling op het programma. 

De match begon moeizaam en pas na 6 minuten viel de eerste goal maar wel in het voordeel van Overpelt. Na 27 minuten stond DHCO met 11-4 voor. De ruststand was 11-7. Na de rust kwam Gent terug tot 11-11. Dus ook in de tweede helft hebben de dames uit Overpelt nog flink moeten knokken. Maar dankzij de luide supporters, goede keepers en het doorzettingsvermogen van de dames is het dan uiteindelijk toch gelukt om nog te winnen. De eindscore was 27-19 na een moeilijke wedstrijd. 

De speelsters en hun scores: Kathleen, Ellen, Mieke, Lara (1), Lieke, Anneleen (3), Sofie (4), Imke (2), Gwenny, Amber, Eva (2), Elien (5), Lene (2), Sophie (1), Ibe (4), Fiene (3)