Meer en beter bewegen voor de jeugd 

BUDEL – Dat is het thema van de week van de motoriek. Deze vindt dit jaar plaats van 1 tot 5 november. Daarom organiseert Turnlust Budel een Beweegfestijn op woensdag 3 november in de Zuiderpoort in Budel. Dit beweegfestijn is speciaal voor de allerjongsten tot 4 jaar. Turnlust Budel wil iedereen laten genieten van het plezier in goed leren bewegen volgens het Nijntje Beweegdiploma van de KNGU. Daarom zijn zowel leden als niet-leden welkom.  Op deze middag mogen de kinderen samen met een volwassen begeleider komen bewegen in onze gymzaal en in onze turnhal. Er zullen diverse beweegonderdelen klaarstaan. De kinderen krijgen een stickerkaart en gaan samen met hun begeleider de onderdelen langs. Na het uitvoeren mag er een sticker worden geplakt. Wie krijgt zijn/haar stickerkaart vol? Inschrijven kan via onze site www.turnlust-budel.nl en is gratis. Er kan gekozen worden uit 2 rondes: 15.30 tot 16.30 uur en 16.00 tot 17.00 uur.