Vogelverschrikkersfestival in De Hofnar

VALKENSWAARD – Het Vogelverschrikkerfestival (VVF) mag gelukkig weer plaatsvinden van 22 tot en met 31 oktober. Ook in Theater De Hofnar zijn er dan mooie voorstellingen en activiteiten. Op zondag 24 oktober kun je in Theater de Hofnar genieten van een concert van Koninklijke Harmonie UNA tijdens het Bubbeltjesconcert. Daarna volgt nog een diner, een geweldige mosselmaaltijd met entertainment tijdens de mosselavond op dinsdag 26 oktober. 

Er is ook genoeg muziek tijdens het Vogelverschrikkerfestival. Voorstellingen van Betty’s Backyard en Simone Kleinsma, maar ook een senioren meezingavond met liedjes uit vervlogen tijden. Op de laatste dag van het Vogelverschrikkerfestival praat Björn van de Doelen over liedjes met zijn gasten Jacques Marsmans, Michiel Wetzer en Ruud van de Boogaard in De Hofnar. 

Voor meer informatie over het Vogelverschrikkerfestival en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl/vogelverschrikkerfestival/. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 tot 17.00 uur (tel. 0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl