Yin Yang bedankt Paul Huijers

BUDEL – Dinsdag 12 oktober, werden 3 van de 6 bokszakken afgeleverd door Huijers Handel en Transport uit Budel. Eigenaar Paul Huijers is zelf lid geweest bij karateschool Yin Yang Hij is zelfs in bezit van bruine band. Paul draagt de karateschool Yin Yang nog steeds een warm hart toe. Alle leden van Yin Yang hebben dinsdag een mooie ‘bokszaktraining’ gehad. Iedereen trainde enthousiast mede dankzij een nieuwe invulling van de ‘kumite training’, die iedere dinsdag plaatsvindt bij Yin Yang. De kumite/gevechtstrainingen zijn voor iedereen die lid is van Yin Yang, zowel voor de wedstrijdvechters als voor de recreanten.

Paul, of ‘Poeleke’ zoals de meesten uit Budel en bij Yin Yang hem kennen, hartelijk dank namens Yin Yang!  Ook Shihan Van Kessel is trots op deze nieuwe aanwinst.