100 jaar Gezinsbond Achel 

ACHEL – Gezinsbond Achel vierde haar 100-jarig bestaan. De viering was met steun van het stadsbestuur en van het gewest Maaseik. Iedereen kreeg een warm onthaal en werd welkom geheten tijdens de receptie. Tijdens de toespraak van een bestuurslid werd de geschiedenis van de bond van Achel voorgesteld, alsook de komende werking van de afdeling Achel. 

De  wandelingen, dauwtrip, tweedehandsbeurs, watergewenning voor baby’s, peuter- en kleuterzwemmen, kinderoppasdienst en gezelschapsdienst, de tweejaarlijkse fietszoektocht,  de vormingsavonden komen allemaal terug op het programma van de Gezinsbond Achel.

Op de lidkaart van de gezinsbond kan je bij diverse handelaars sparen. Burgemeester Rijcken hield een korte toespraak. Ook de afgevaardigde van het gewest Maaseik nam even het woord. Hierna werd iedereen uitgenodigd op een uitgebreide brunch, waarbij het samenzijn en samen vieren centraal stond. Iedereen had de gelegenheid om met oude fotoalbums herinneringen op te halen. Het was genieten van een heerlijk weerzien in het Michielshof.