Loopgroep Cranendonck

AMSTERDAM – Op zondag 17 oktober heeft Erik de Laat uit Gastel deelgenomen aan het Nederlands kampioenschap van de Marathon Amsterdam in de categorie NK 50 plus. In een tijd van 2:52:55 werd hij 8e van de 52 deelnemers over 42,2km. Onder goede omstandigheden van ongeveer 10 graden startte Erik hard door mee te gaan met een sterke groep die tijden liep van iets onder de 4 min/km. De eerste 30 km liep hij dan ook binnen de 2 uur. Na 30 km moest Erik daardoor toch enkele minuten inleveren. Maar al met al is hij toch zeer tevreden met zijn tijd en klassering in de top 10. Bovendien een schitterende ervaring om vooraan in het wedstrijdvak te mogen starten pal achter de allersnelsten Kenianen. 

Heb je ook zin om te starten met lopen of loop je al even en doe je dat graag in groepsverband: train dan eens vrijblijvend enkele keren mee met de Loopgroep Cranendonck. In een gezellige groep kan iedereen op zijn eigen niveau trainen. Kijk voor meer info op Loopgroepcranendonck.nl