Veiligheidsmonitor PZ HANO

HAMONT-ACHEL/PELT – De politiezone HANO gaat samen met de Federale overheidsdienst Binnenlandse Zaken een veiligheidsmonitor organiseren. Dit is een enquête die bij de bevolking gevoerd wordt over verschillende veiligheidsthema’s. In onze politiezone worden 2.000 personen bevraagd over hun onveiligheidsgevoel, buurtproblemen, mogelijk slachtofferschap en de kwaliteit van het politieoptreden. De politie vraagt de inwoners die een vragenlijst ontvangen om de nodige tijd te nemen de vragen van de enquête te beantwoorden. Deze antwoorden bevatten waardevolle informatie voor de uitwerking van het veiligheidsbeleid van uw gemeente/stad. Uw medewerking is dus van groot belang. Deelnemen kan eenvoudig, online via internet of via een vragenlijst op papier. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt. De resultaten worden in het eerste semester van 2022 verwacht.