Alles wat met boeken te maken heeft, voor iedereen

TILBURG – Hou je van boeken? Dan moet je op zaterdag 6 november in Tilburg zijn. In het fameuze gebouw van de Bibliotheek LocHal vindt Boeken in Brabant plaats. Dit is een nieuwe activiteit over alles wat met boeken te maken heeft, álles en voor iedereen. 

Op Boeken in Brabant wordt een aantal nieuwe boeken gepresenteerd. Een door natuurfilmer Mark Kapteijns gemaakte film naar een boek over de Dommel gaat in première. Je beluistert muziek als een boek. Je ontmoet er levende boeken. Je hebt een meet&greet met Vrouwkje Tuinman, schrijfster van het Brabants Boek Present 2021. Er zijn tentoonstellingen, er is een boekenmarkt, een mobiele drukkerij, een scriptorium en activiteiten voor kinderen zijn er te kust en te keur. Bekende schrijvers treden op, onder wie Wim Daniëls en Floris Alkemade. Marijke Schermer vertelt over haar verblijf in een klooster in Oosterhout….

Boeken in Brabant duurt een hele dag. Je zult zien, je komt tijd te kort. Boeken in Brabant is gratis. Zaterdag 6 november van 11.00 uur tot 17.00 uur. Boeken in Brabant is een initiatief van Stichting De Brabantse Hoeders. Kijk voor informatie en aanmelding op https://brabantsehoeders.nl/