Hele jaar door een prachtige tuin dankzij Tuincentrum Bannenberg 

VALKENSWAARD – Tuincentrum Bannenberg heeft de afgelopen periode flink wat vernieuwingen doorgevoerd. Niet enkel verdubbelde de oppervlakte van het tuincentrum, en zo tegelijkertijd ook het aanbod, bovendien werd er een gloednieuwe webshop op poten gezet voor de aankoop van graszoden. Bij Tuincentrum Bannenberg is het hele jaar door een groot assortiment te vinden en dankzij het juiste advies van het vakkundige team kan ook uw tuin het hele jaar door op z’n mooist staan! 

“Klopt,” vertelt zaakvoerder Tom Bannenberg. “We hebben een breed assortiment aan buitenplanten. Denk aan vaste planten, bomen, struiken, haagplanten, bomen allerhande,… Zo hebben we alles in huis, zowel voor particulieren als voor hoveniers, om uw tuin op z’n mooist te maken. Zelfs voorjaarsbloeiers zijn bij ons het hele jaar door beschikbaar!” 

Laat u zeker informeren door het professionele team van Bannenberg. Met hun kennis en ervaring helpen ze u graag om van uw tuin een pareltje te maken, in ieder seizoen. “Wij bieden alles aan om een goede fundering van de tuin aan te leggen. Denk aan hagen die gebruikt kunnen worden als afscheiding, bomen die voor lange tijd onderdeel blijven van de tuin en voor o.a. schaduw zorgen en struiken die voor de nodige opvulling kunnen zorgen. Zij zorgen als het ware voor de vormgeving, het basisplan van uw tuin.” 

Het tuincentrum aan de Hoeve 1 in Valkenswaard, vlak voor het centrum van Valkenswaard, is best indrukwekkend. Niet enkel het grote aanbod springt in het oog, ook de ordelijkheid en overzichtelijkheid van het tuincentrum valt op. “We willen graag dat onze klanten hier met plezier komen winkelen, dat ze alles gemakkelijk kunnen vinden en dat ze steeds kunnen rekenen op het nodige advies en onze extra service,” vertelt Tom. 

“We hebben de winkel onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat men precies weet waar men iets kan vinden. Zo zijn er aparte afdelingen voor o.a. de siergrassen, klimplanten, fruitbomen, hagen, struiken, bomen in pot, sierconiferen,… En natuurlijk kan iedereen bij ons terecht voor verschillende bodembedekkers en hebben we biologische bestrijdingsmiddelen om uw tuin de juiste voeding en beschermingsstoffen te bieden.” 

Aan de achterkant van het tuincentrum staat het ruime aanbod aan bomen, hagen en buitenplanten. “We hebben heel wat bomen op voorraad, in verschillende hoogtes, diktes, maten, vormen,… Voor ieder wat wils dus. De bomen in pot kunnen trouwens altijd gepland worden, in iedere maand van het jaar. En ook wie op zoek is naar een mediterraanse variant of een fruitboom is bij ons aan het juiste adres.” 

Nieuw op de website is het onderdeel ‘online graszoden bestellen’. Hier is allerhande informatie te vinden over de aanleg van uw gazon. Bovendien kan u er gemakkelijk en snel uw natuurlijk groene graszoden bestellen. En dankzij het handige stappenplan en de tips die gedeeld worden op de website, kan iedere handige Harry hier zelf mee aan de slag, wat natuurlijk kosten bespaard. Wist u trouwens dat graszoden ook het hele jaar door gelegd kunnen worden? Surf snel naar www.tuincentrum-bannenberg.nl 

Tuincentrum Bannenberg is gelegen aan de Hoeve 1 in Valkenswaard. Behalve het tuincentrum is dit bedrijf ook gespecialiseerd als hovenier en boomverzorger. Neem zeker een kijkje op www.tuincentrum-bannenberg.nl of volg het bedrijf op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.