Herfstwandeling IVN Cranendonck

CRANENDONCK – Zin in een mooie herfstwandeling? Wandel dan op zondag 31 oktober mee met de gidsen van het IVN Cranendonck. Om 13.30 uur start een wandeling door het prachtige gebied van het Cranendonckse bos. De start is bij het Kasteeltje Cranendonck, aan de Van Schoonvorstlaan te Soerendonk. Tijdens de wandeling kijken we met verwondering hoe de natuur zich klaarmaakt voor de winter en het volgende voorjaar. Bladeren die verkleuren, paddenstoelen in alle maten en vormen, vogels en andere dieren die wintervoer verzamelen, en allerlei dieren die sporen achterlaten. En daarbij natuurlijk lekker gezond buiten bewegen tijdens mooi of onstuimig herfstweer. We wandelen en gebruiken onze zintuigen om van al dat moois te genieten en nodigen u graag uit om daarbij aanwezig zijn.