Paulus Schäfer en Dominique Paats

MAARHEEZE – Op vrijdag 5 november treedt Paulus Schäfer en Dominique Paats op in het Zandbaktheater. Deze gitaar-virtuoos uit de Sinti-gemeenschap van Gerwen, waar ook de Rosenbergs vandaag kwamen, en accordeonist Dominique Paats uit Maastricht staan garant voor een  uitstekende beheersing van hun instrument en zullen u met verbazing achter laten. 

Het optreden van dit gipsy-duo zal plaatsvinden in het binnen-theater (alleen per trap bereikbaar). Wij willen U eraan herinneren, dat volgens de geldende corona-regelgeving we genoodzaakt zijn om bij binnenkomst te controleren op een corona toegangsbewijs i.c.m. een legitimatiebewijs. Het coronatoegangsbewijs kan een kopie zijn van een vaccinatiebewijs, een recent negatief testresultaat of een QR code. Meer informatie vind u op www.rijksoverheid.nl. Het optreden begint om 20.00 uur en de entree bedraagt 15 euro pp. Reserveren kan alleen per e-mail en betaling is contant bij aankomst.

Het Zandbaktheater vindt u in de Dennenlaan 2 in Maarheeze. Meer informatie op www.tuininhetbos.nl

Foto Paulus Schäfer en Dominique Paats