Achel V.V. wint ruim tegen Torpedo Hasselt 1-4

ACHEL – Het voetbalsprookje blijft verder duren…Nadat vrijdagavond eerst Achel C met duidelijke 1-4 cijfers de maat nam van KFC Hamont C, stuurde Achel B zaterdagavond Lutlommel B met een droge 12-0 naar huis. In de 1ste Provinciale reeks moest Achel A het zondagnamiddag in Hasselt de wei in tegen Torpedo. Een vroege 1-0 achterstand werd nog voor de rust met doelpunten van Jasper en Lennert omgebogen in een 1-2 voorsprong. Na de koffie werd die voorsprong verder uitgebouwd met twee doelpunten van Ivan waardoor Achel A voorlopig leider blijft in 1ste Provinciale; dit met slechts nog twee wedstrijden te gaan voor de eerste periodetitel! Zaterdagavond geeft Achel VV om 19u30 uur Herderen-Millen partij op De Siggert. Supporters op post!

Monsterscore Achel V.V. B tegen Lutlommel B: 12-0 

ACHEL –  Hekkensluiter Lutlommel V.V. was zaterdag een paar maatjes te klein voor de thuisploeg. De piepjonge bezoekende ploeg had geen verhaal tegen de voortdurende aanvalsgolven van een gretig groen-wit, dat met twaalf (teveel voor het scorebord) doelpunten zorgde voor een ongekende einduitslag. 

Een ander record vanavond op De Siggert was wellicht het eerste doelpunt. Nauwelijks afgetrapt vond Raf Theunissen op rechts de vrijstaande Bert Van Den Dungen en die leverde een knappe voorzet af die aan de 2de paal door Yento Hendriks werd binnengekopt. We waren nauwelijks 13 seconden ver… Even later recupereerde Yento de bal net voor de backlijn en bediende Raf die de 2-0 mocht binnen tikken. Op het kwartier viel een verre voorzet van Steff Nijssen voor de voeten van Boris Coppens (3-0) die twee minuten later als aangever met een prachtige krullende voorzet Yento Hendriks vond voor de 4-0. Na dit spetterend wedstrijdbegin met 4 doelpunten kwam er wat zand in de Achelse motor. Lutlommel V.V. ging wat compacter spelen en doelman Devrindt had enkele puike reddingen in petto.

Na de koffie kwam de Achelse stoomwals weer snel op gang. Brent Stelten stuurt Joey diep, Yento legt af en Jarno Verberne tikt binnen (5-0). Een voorzet van Boris Coppens belandt in de voeten van Pieter Bloemen die de eer geeft aan Joey Soers om de bal binnen te trappen (6-0). Joey Soers vindt even later Bert Van De Dungen aan de 2de paal en deze tikt de bal in één tijd tegen de netten (7-0). De ingevallen Steff Van Der Looy wordt door Boris Coppens richting doel gestuurd en trapt de bal via de binnenkant van de verste paal binnen (8-0). Even later is Boris Coppens er als de kippen bij om een afgeweerde kopbal van Bert Van Den Dungen binnen te trappen (9-0). Boris Coppens lanceert Joey Soers op rechts die de bal panklaar legt voor de inlopende Pieter Bloemen (10-0). Brent Stelten reageert het snelste op een afvallende bal na hoekschop (11-0). En als orgelpunt : een perfecte voorzet van de ingevallen Michiel Umans wordt aan de 2de paal door Boris Coppens afgerond (12-0).