Bekende gezichten bij Belgium’s got Talent 

HAMONT-ACHEL – Vrijdag 29 oktober wordt de tweede studioshow van Belgium’s got Talent uitgezonden op de Belgische zender VTM. In deze aflevering komen er enkele bekende gezichten voorbij. De 11 jarige Lotte Claus uit Bree wist tijdens de audities de jury te overtuigen met haar basgitaaract ‘A Lot(te) of Bass’ en nu vrijdag zal ze opnieuw haar best doen om de volgende ronde te bereiken. Ze doet dit deze keer niet alleen want ze wordt bijgestaan door haar andere bandleden: Jorn Duysters uit Hamont, Alexander Verheijden uit Achel en Staf Janssen uit Bree. Niet enkel de jury, maar ook de kijkers mogen hun stem uitbrengen voor hun favoriete act. Dit kan op het einde van de uitzending, nadat alle acts voorbij zijn gekomen. Belgium’s got Talent, aankomende vrijdag 29 oktober, vanaf 20.35 uur op VTM.