Bijkomende padelterreinen in Overpelt-Fabriek

PELT- Zaterdag werden bij tennisclub Metallic in Overpelt-Fabriek vier nieuwe padelterreinen in gebruik genomen.  Pelt investeert, naast de terreinen, de komende maanden op de site in de vernieuwing van de elektriciteit, de club gaat het clubgebouw en kantine grondig renoveren en uitbreiden. Voor de club, die volgend jaar 80 jaar bestaat, betekenen de investeringen een grondige facelift van de accommodatie.  

Padel is ongetwijfeld de snelst groeiende sport op het moment. Het is een racketsport met ingrediënten uit tennis en squash en is toegankelijk voor àlle leeftijden. Technisch en tactisch vergt het een andere aanpak, maar padel is laagdrempelig, plezierig én uitdagend voor sportievelingen van eender welk niveau. 

Ideaal dus om nog meer Peltenaren aan het sporten te krijgen. De afgelopen maanden investeerde het gemeentebestuur in vier bijkomende padelterreinen op de site van tennisclub Metallic in Overpelt-Fabriek. Daar kan je sinds dit weekend een balletje slaan..

Tennisclub Metallic viert volgend jaar haar 80-jarig bestaan en wil meteen haar accommodatie een grootse facelift geven. Pelt zorgt, naast de nieuwe padelterreinen, voor de vernieuwing van de elektriciteit op het terrein. De club zelf gaat het clubgebouw en kantine grondig renoveren en uitbreiden. De totale investeringkost van de gemeente in dit project bedraagt goed 210 000 euro.

Meer gegevens om lid te worden van een van onze tennisclub of een padelbaan te huren vind je op www.metallic-overpelt.be