Nory Saanen beslist moeizame wedstrijd uit bij Roggel

CRANENDONCK – Het begin van FC Cranendonck in de uitwedstrijd tegen Roggel was nog wel hoopgevend, maar gaandeweg de wedstrijd zakte het spelniveau van beide teams naar een bedenkelijk niveau. Voor rust kon FC Cranendonck toch enkele goede kansen creëren, maar telkens kon de Roggel doelman ingrijpen. Zodoende gingen beide ploegen rusten met een 0-0 tussenstand. Na de rust was FC Cranendonck de bovenliggende partij, maar had moeite in de afronding van enkele kleine kansen. In de 78ste minuut zagen we een prachtige aanval aan FC Cranendonck zijde. Klaas v.d. Wildenberg kon vanaf links de bal goed voorgeven op Guus Teunissen, maar ook deze kans kon niet benut worden. Uiteindelijk was er een flinke blunder in de achterhoede bij Roggel nodig om een beslissing in deze wedstrijd te krijgen. Na gepruts van de laatste man van Roggel kon Nory Saanen de bal afpakken en alleen op de Roggel doelman gaan. Met een mooie beweging werd de doelman omspeeld en kon Nory de bal in een vrij doel plaatsen en daarmee de wedstrijd beslissen: 0-1. De laatste 5 minuten kon FC Cranendonck de wedstrijd makkelijk uitspelen en daarmee de drie punten mee terug naar Soerendonk nemen.