Peter Gillis ‘Massa is Kassa’ koopt kasteel Genenbroek 

ACHEL – Vakantieparkeneigenaar Peter Gillis, ook bekend van het televisieprogramma ‘Massa is Kassa’, heeft een nieuwe woning gekocht. Voor het bedrag van 5,5 miljoen euro mag hij zich vanaf nu kasteelheer noemen, want Peter en zijn vriendin Nicol zullen hun intrek nemen in kasteel Genenbroek in Achel. 

Afgelopen zomer zette Peter zijn villa in Neerpelt te koop, amper een jaar nadat hij en Nicol er in waren getrokken. Dat deed de geruchtenmolen al flink draaien en nu is dus de reden bekend. Voorlopig zal het koppel nog niet gaan wonen in het kasteel. De komende periode zal  kasteel Genenbroek namelijk gerestaureerd worden. Peter Gillis is eigenaar van onder andere het Oostappen vakantiepark Parelstrand in Lommel en vakantiepark Slot Cranendonck in Soerendonk.