SCV Teutepeuters trappen carnavalsseizoen af 

HAMONT – Op de 11de van de 11de openen de Teutepeuters het Carnavalsseizoen. Om 14.11 uur barst het feest los in zaal De Posthoorn tijdens het Frühshoppen. Op zaterdag 13 november is het tijd voor de 55ste editie van de Groe-wete Zitting met tal van muzikale en komische optredens. De voorverkoop voor de Groe-wete Zitting gaat door op maandag 1 november. Dit jaar vieren de Teutepeuters carnaval onder het motto” ‘Wèllie zette het masker aaf!’ 

De Teutepeuters organiseren op donderdag 11 november ‘Frühshoppen’ in zaal De Posthoorn in Hamont. Ambiance gegarandeerd! Het wordt een gezellig weerzien van alle carnavalisten die de Teutepeuters een warm hart toedragen. Er zijn optredens van ‘Pé’ en ‘Geen Stempel’. En, terug van weggeweest, zijn de Bierlurk- en de Nagelwedstrijden! Ploegen van 5 personen kunnen zich hiervoor inschrijven. Dit kan via noel.van.den.rul@telenet.be De toegang tot het Frühshoppen is gratis! 

Op zaterdag 13 november wordt zaal De Posthoorn volledig gehuld in de carnavalskleuren ter gelegenheid van de 55ste Groe-wete Zitting. De aanvang is om 20.00 uur. Het wordt een goedgevulde avond vol hilarische en muzikale acts. Op het programma: de Orde lachend Limburg, Gardedans, Erik Mulder, Carnavalissima, Tom van Osch, Beppie Kraft, Dirk Bauters, Tanzgarde Die Höppemötzjer, Ivo van der Bijl en het eindnummer wordt gebracht door de Teutepeuters zelf. De muzikale ondersteuning wordt geleverd door ¿Que-Màs? Fun Orchestra. Tickets zijn verkrijgbaar op maandag 1 november vanaf 19.00 uur in De Burg te Hamont (Burg 36). Kaartjes kosten €13 in voorverkoop. Daarna zijn tickets verkrijgbaar bij Vorst Noël via tel. 0032 496 995685 of via noel.van.den.rul@telenet.be 

Beide events werken met het Covid Safe ticket. Iedereen moet bij binnenkomst een geldig covid certificaat kunnen voorleggen. Zo kan er in alle veiligheid gefeest worden! De Teutepeuters heten iedereen van harte welkom! Alaaf!