Sporting Pelt D2 ging winnen in Aalst

PELT – Na het geslaagde Halloweenfeestje van de handbalclub op zaterdagavond, vertrok Dames 2 zondag naar het verre Aalst. Ondanks de korte nacht zat de sfeer er goed in. Met enthousiaste kleine supporters (mét spandoek) langs het veld begonnen ze onder een goede beat aan de opwarming. 

De wedstrijd kwam traag op gang, maar snel werden er verschillende penalty’s gefloten. Een eerste voorsprong werd opgebouwd en kon behouden worden door de sterke 6-0 verdediging. De tegenpartij geraakte er niet gemakkelijk door. De combinatie van een stevige verdediging en sterke aanvallen zorgde ervoor dat Sporting Pelt gingen rusten met 7-15. Tijdens de rust werd er duidelijk afgesproken om de verdediging sterk te houden en mooi af te werken. Zo begonnen de dames dan ook aan de tweede helft. Ze pakten opnieuw goed aan, maar in aanval gingen de dames uit Pelt soms te overhaast te werk. Ook deze helft kregen ze enkele penalty’s en bleef de voorsprong behouden. De tegenpartij kwam er niet door en kreeg verschillende ‘2 minuten’ door frustraties. Het zelfvertrouwen van Sporting Pelt zat goed, waardoor ze stevig bleven handballen.  Jammer genoeg was er geen 30e goal, maar ze konden de wedstrijd mooi afsluiten met 17-29.

De D2 dankt super enthousiaste supporters van de familie van (tantie) Karen!