Elke dag een nachtje minder slapen

BUDEL – Elke dag een nachtje minder slapen voor Ut Get Beginne. Laten we met elkaar hopen dat Corona niet opnieuw roet in het eten gaat gooien. Want we hebben er allemaal ontzettend veel zin in om op de elfde van de elfde een gruwelijke aftrap te gaan geven voor een carnaval als nooit tevoren. Traditioneel doen we dat op deze dag in Budel met de Ut Get Beginne. Het evenement waar carnavalsvierders uit Cranendonck en omgeving bij elkaar komen om samen een gezellig feestje te vieren. Dit jaar niet in het centrum van Budel of op het terrein van BRAVO onder de inmiddels welbekende parachute. Omdat Ut Get Beginne de eerste activiteit gaat zijn van de vier dagen feest rondom het 66 jarig jubileum van c.v Buulder Buk zal het feestje gehouden worden in de grote tent die zal verrijzen op het evenemententerrein aan de Poelderstraat. Buul heeft daar onlangs allemaal kermis gevierd en dat was nog maar een voorproefje van het feest dat er nu gaat komen. Ut Get Beginne om 19.11 uur met een startschot door Prins Bart I, Prinses Ingrid en ons Jeugdprinsenpaar Kes en Mara. Die staan ook al lang in de startblokken en zullen voorop gaan in het feestje dat DJ Jerome als dj van de goede muziek zal voorzien. Op het podium ook live artiesten zoals de zanger Alex bekend van een Bossie rode rozen. En wat de denken van Schorre Sjef en MC Vals. Een tweetal feestartiesten die elke tent op stelten weten te zetten, en dat natuurlijk ook in Budel weer zullen doen bij de Buulder Buk. Als dat geen aftrap is….. En het mooiste voor iedere Bok en Geit: de entree is op 11 november helemaal gratis en vur niks. Dus dit is een feestje dat je niet mag missen. Voor de volgende dag heb je voor het Tonpraten wel een toegangskaartje nodig. Heb je jouw kaartje al besteld in de 

webshop op www.buulderbuk.nl? Doe het vandaag nog. De twee avonden vooraf zijn de opwarmer voor 

het Grote Bokkenfést op zaterdag 13 november. Zorg dat je erbij bent. 

Foto Bart Lijten.

(de steek mag eindelijk weer uit de kast.)