Carnavalsseizoen feestelijk ingezet

HAMONT – Donderdag de 11e van de 11e om 11.11 uur hebben de Teutepeuters het nieuwe carnavalsseizoen feestelijk ingezet. Omstreeks dezelfde periode komt dan ook hun carnavalskrant het “Teutegezètje” uit. De 46e jaargang alweer, en het was Prins Kris I die uit de handen van de voltallige krantcommissie en in het bijzijn van Vorst Noël I, het eerste exemplaar mocht in ontvangst nemen. 

Onder meer door de gekende corona-toestanden is het dit jaar een iets andere uitgave geworden dan gewoonlijk, maar daarom is de inhoud niet van mindere kwaliteit. De commissie er wederom in geslaagd om er enkele leuke artikels in te plaatsen, natuurlijk met de nodige grappen, moppen en bewerkte foto’s. Via HAC Weekblad maken we er gebruik van om al onze adverteerders te bedanken voor hun steun en vertrouwen. Ook aan de commissieleden een dankjewel voor de inzet en motivatie, niet simpel om na een jaar zonder carnaval toch een carnavalskrant in elkaar te steken! Vanaf nu kan het carnaval seizoen ’21- ’22 definitief van start gaan. 

Niet op de foto maar maakt wel deel uit van de krantcommissie: 

Hoffotograaf Arnoud Bex (Stond zelf achter de lens).