Gezinsbond Hamont maakt winnaar sleutelkoordenzoektocht bekend! 

HAMONT – Na een zomerlang speuren en puzzelen brachten de volhardende deelnemers hun antwoordformulieren binnen. Ze hadden gezocht naar 100 sleutelkoorden die her en der in Hamont waren opgehangen. Gezinsbond Hamont viert dit jaar zijn 100-jarig bestaan dus mocht het een specialere zoektocht worden. Gedurende de zomermaanden volgden er regelmatig tips in de vorm van wandel- en fietstochtjes, puzzels, foto’s en een vertelseltje. Gemakkelijk was het niet want slechts drie deelnemers vonden alle antwoorden! Een dikke proficiat aan de winnaar van de eerste prijs: Liam Bosmans die samen met zijn neefje Kobe en oma Wies de hoogste score behaalde. Alle twintig winnaars hebben intussen hun prijs ontvangen, hetzij met een bubbeltje op onze tweedehandsbeurs in de Posthoorn of aan hun eigen voordeur. Onze felicitaties gaan naar alle deelnemers die bleven volhouden. Dankjewel voor jullie enthousiaste reacties. Het was duidelijk dat jullie ervan hebben genoten. Dat is meteen een opsteker voor onze bestuursploeg want zoals de oplossing van de puzzel al verduidelijkte: jouw gezin, daar doen we het voor!