Cadeaudagen Oxfam Wereldwinkel Hamont-Achel 

HAMONT – Vanaf eind november is iedereen weer welkom tijdens de Cadeaudagen van de Oxfam Wereldwinkel. Oxfam-Wereldwinkel Hamont-Achel zet feestelijke producten uit eerlijke handel in de schijnwerpers. Wat te kopen voor opa, oma, pa, ma, zus, broer…? Het is vaak een hersenbreker en we slaan de bal al eens mis. Voor wie shopt in de Oxfam-Wereldwinkels is alvast één euvel van de baan: je kan er zeker van zijn dat je wijn, chocolade of een mooi cadeau eerlijk is! Faire kwaliteitsproducten die focussen op het respect voor de maker ervan, dat is bijna te mooi om weg te geven. Hartelijk welkom op onze Cadeaudagen op een mooie locatie!

De stijgende trend toont het: we kiezen steeds vaker voor het fairtrade-alternatief van een product.

Elk cadeau uit de wereldwinkel, of het nu om op te eten of om te gebruiken is, vertelt een eigen verhaal. Het komt van een producent die gespecialiseerd is in zijn of haar vak. Een kleinschalige speler die van Oxfam-Wereldwinkels| Fair Trade kansen krijgt, omdat eerlijke handel een hefboom is voor duurzame ontwikkeling.

Een Oxfam-cadeau vinkt meerdere vakjes af: lekker, ethisch verantwoord, mooi, kwalitatief, … En je kent de trending uitspraak wel: telkens je lokaal koopt, doet een echte persoon een vreugdedansje. Wel, dat geldt ook voor onze producenten en boeren, dichtbij en veraf! Bovendien steun je Oxfam-Wereldwinkels om de nood aan eerlijke handel hoger op de agenda van bedrijven en politici te zetten.

Kom daarom zeker eens een kijkje nemen tijdens de Cadeaudagen in Expo De Wal (Wal 22 in Hamont). De Cadeaudagen gaan door op zaterdag 27 november (van 13.00 uur tot 18.00 uur),  zondag 28 november (van 13.00 uur tot 17.00 uur), dinsdag 30 november, woensdag 1 december, en vrijdag 3 december (van 13.30 uur tot 16.00 uur), zaterdag 4 december (van 13.00 uur tot 18.00 uur) en zondag 5 december (van 13.00 uur tot 17.00 uur). Meer info op oxfamwereldwinkels.be