Theater voor een tientje!

VALKENSWAARD – Op vrijdag 28 t/m zondag 30 januari 2022 vindt het Nationaal Theaterweekend plaats in Nederland. Ook Theater De Hofnar doet mee met verschillende voorstellingen. Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker!  Het programma is bekend! Tijdens het Nationaal Theaterweekend zijn de cabaretvoorstelling ‘Een avond met mij’ van Ronald Snijders, ‘BullyBully’ van Maas Theater en dans en ‘Lucht’ van Elke Vierveijzer bij ons te zien.

Ronald viert met zijn cabaretvoorstelling ‘Een avond met mij’ zijn tienjarige jubileum. Hij gaat in zijn voorstelling terug naar het begin: van de mensheid, de taal, maar ook van zijn aankomst in het theater.

De peutermusical ‘BullyBully’ van Maas Theater en Dans gaat over vriendschap en het ‘onbekende’. met twee spelers, veel liedjes, grappig geruzie, gedram en een happy end. In deze voorstelling ontmoeten twee wereldleiders elkaar in niemandsland. Wat hebben een peuter en een gemiddelde wereldleider met elkaar gemeen? 

Elke Vierveijzer

Misschien ken je haar van haar grote stem, bloedstollend mooie liedjes en schurende teksten. De muzikale voorstelling ‘LUCHT’ gaat over aanpassing en ontsnapping, over eindeloos doorgaan en stilvallen. Vierveijzer maakt er een rauwe, eerlijke en kwetsbare avond.

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 u – 17.00 u (040-2074010)  of mail naar [email protected]