HAC viert Sinterklaas met mooie prijzen! 

REGIO – Hij komt, hij komt! Sinterklaas en zijn pieten zijn ondertussen weer aangekomen in het land en er werden al vele schoentjes gezet. HAC Weekblad heeft in samenwerking met de Goedheiligman deze week leuke wedstrijden op poten gezet, waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden. Op pagina …. staat een kleurplaat. Pak snel je kleurstiften erbij, eventueel nog wat stickertjes of andere mooie versierinkjes en laat je creativiteit de vrije loop. Klaar? Breng je tekening binnen op het kantoor van HAC Weekblad (Stad 29 in Hamont) of steek hem in onze brievenbus. Uit alle inzendingen worden drie winnaars gekozen die een mooie prijs op mogen halen. Zorg ervoor dat je tekening ten laatste op 1 december om 12 uur bij ons op kantoor is. Vergeet zeker niet om je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer te vermelden! 

Maar dat is nog niet alles, want op de pagina’s 20 en 21 van de HAC van deze week is het Sint Karaoke Spel te vinden. Weet jij welke woorden er ontbreken in deze Sinterklaasliedjes? Zet ze snel even op een rijtje en geef ze door aan ons. Dit kan persoonlijk op ons kantoor, via mail naar [email protected] of steek je oplossing in onze brievenbus. Dit kan tot uiterlijk 1 december om 12 uur. 

Wat valt er te winnen? We verklappen natuurlijk nog niet alles maar we kunnen wel al prijsgeven dat er gespeeld en gesprongen kan worden, dat er een prijs is voor de ijsberen onder ons en dat een echte ‘surprise’ niet zal ontbreken! Meedoen is dus de boodschap!