Avond over kunst, ergernis, ontroering en kwetsbaarheid

PELT – Op woensdag 8 december om 19 uur komt Tom Van Wambeke in zaal ‘den Drossaerd’ in Lindelhoeven-Overpelt spreken over kunstwerken en persoonlijke ervaringen over ergernis, ontroering, kwetsbaarheid en schoonheid. De weg van de hoop ligt open als wij de ander in onze kwetsbaarheid durven te ontmoeten. Dan kan het goede, het schone en het ware ontstaan. Dan stroomt er een bron van hoop, medeleven, verantwoordelijkheid en authenticiteit. Aan de hand van enkele kunstwerken en persoonlijke ervaringen zetten we stappen op die weg van de ontmoeting. Samen met anderen maken we in groep een ‘reis’ langs en doorheen enkele kunstwerken en onze eigen ervaringen. We leren onze ergernis en ontroering, onze kwetsbaarheid en schoonheid te zien als een deel van ons leven. Deze avond wordt georganiseerd door de pastorale eenheid ‘De Goede Herder Pelt’ en is gratis.

Zaal ‘den Drossaerd’ ligt aan de Parkstraat 21 te  Pelt i (Lindelhoeven-Overpelt).