Inschrijving optochten staat open

BUDEL – Bij CarnavalsVereniging De Buulder Buk zijn ze al druk bezig met de voorbereidingen voor een Jeugdoptocht in Buul op zaterdag 26 februari 2022 en natuurlijk voor de Grote Optocht die ze op dinsdag 1 maart 2022 door de Buulse straten willen laten trekken. Geen optocht zonder deelnemers natuurlijk! Zij zijn het immers die onze optochten maken. Van individueel, kleine groepen tot grote groepen en wagens, alle inzendingen bij elkaar maken het feest pas echt compleet. “We wensen alle bouwers groot en klein natuurlijk ‘keiveel’ inspiratie, bouwplezier en voorpret toe. Wij zijn benieuwd waar jullie ons mee gaan verrassen bij onze en andere optochten in de regio,” aldus De Buulder Buk. Inschrijven voor de Buulse Optochten kan sinds jaar en dag altijd al vanaf de elfde van de elfde. Immers: Dan Get Ut Beginne. Vul op de website www.buulderbuk.nl het inschrijfformulier alvast in. Hou voor informatie en eventueel aanpassingen in de programmering deze website in de gaten.

Archieffoto Bart Lijten