Kennismaken met Bridge bij Bibliocenter Weert 

WEERT – Waarschijnlijk heb je wel eens van het kaartspel bridge gehoord. Misschien heb je familie of vrienden die het spelen. Of heb je zelf al eens overwogen om te gaan bridgen. Maar wat is dat nu precies, ‘bridge’? Fon Beerens of Willem Deijsselberg van Bridge Club Weert geven een gratis introductie in bridge bij Bibliocenter Weert op 4 december van 13.00 tot 14.00 uur. Iedereen die kennis wil maken met het kaartspel bridge is welkom. Ook mensen die het kaartspel lang geleden hebben gespeeld en hun kennis hierover weer willen opfrissen. Fon Beerens of Willem Deijsselberg leggen uit hoe het bridgespel gaat en wat de bedoeling eigenlijk is. Je leert hoe het bieden gaat, wat de theorie is die erachter zit en hoe je met de meest voorkomende spelverdelingen omgaat. In het begin lijkt bridge een ingewikkeld spel maar al gauw wordt vrijwel iedereen enthousiast. Iedereen kan het leren en zowel thuis als bij een club is het een erg prettige, sociale bezigheid. Enthousiast?! Meld je dan aan voor deze middag via www.bibliocenter.nl/bridge. Deelnemen is gratis. 

KennisMakers

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project KennisMakers. Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend zou kunnen zijn? Oftewel, ben jij een KennisMaker? Dan kun je nu samen met de Bibliotheek jouw kennis delen met anderen. Zie jij het wel zitten om KennisMaker te worden? Stuur ons een bericht via kennismakers@bibliocenter.nl of vraag het een van onze medewerkers en wij nemen contact met je op om verder te praten. Commerciële initiatieven zijn uitgesloten van deelname.