“Radio JND komt dit jaar in actie voor de kinderen van de voedselbanken in Brabant” 

EINDHOVEN – Ook dit jaar organiseert Radio JND voor het zesde achtereenvolgende jaar het ‘Radio JND Pakjeshuis’. Het grote verschil met andere jaren is dat de actie de afgelopen maanden al in gang is gezet en dat de diskjockeys van het radiostation de actie afsluiten met een 100 uur durende radiomarathon van woensdag 8 december 14.00 uur t/m zondag 12 december 18.00 uur vanuit de eigen studio’s in Best. Helaas is het door de corona maatregelen óók dit jaar niet mogelijk om net als voorafgaande jaren vanaf de Markt in Eindhoven uit te zenden. 

Het doel: Geld inzamelen voor kinderen die het thuis niet breed hebben.  

Radio JND werkt dit jaar samen als mediapartner met Stichting Het Pakjeshuis, die zich inzet voor kinderen in minder bedeelde gezinnen. Deze Stichting is voorzien van een ANBI status wat voor een sponsor fiscale voordelen oplevert bij het steunen van dit goede doel. In de vorige edities lag het accent nog op het inzamelen van geld en speelgoed voor pakjesavond maar dit jaar wil het Radio JND samen met Stichting Het Pakjeshuis ervoor zorgen dat kinderen tijdens de decembermaand een cadeautje kunnen krijgen. Daarom gaan we dit jaar zo veel mogelijk geld inzamelen!  

Met een speelgoed importeur is een mooie samenwerking opgezet. Samen met deze importeur zorgen wij ervoor dat ruim 3300 kinderen die bekend staan bij de voedselbanken in Brabant in de maand december een cadeautje ontvangen via de voedselbank bij hen in de buurt. 

Dit jaar krijgt de actie een andere uitstraling, met de slogan “Krijgt jouw kind wel een cadeau met de feestdagen?  Gun ’n ander dat ook!” zal de actie compleet worden vormgegeven.  

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen van de programma’s die volledig vanaf de studio’s in Best worden verzorgd. Tijdens de marathonuitzending kan iedereen een plaat aanvragen in ruil voor een donatie. Tijdens de marathon uitzending is óók hetwelbekende JND Café met een keur aan artiesten weer van de partij, wat allemaal te volgen zal zijn via de ‘Kijk Live’-button op de website van, apps en sociale mediakanalen van Radio JND. Ook is er een veiling op RadioJND.nl waar verschillende items per op bod worden geveild.  

Wil je meer informatie over de actie? Kijk dan op de speciale actiewebsite www.radiojnd.nl/pakjeshuis