Turnlust Budel 

BUDEL – Afgelopen zondag kwamen voor het eerst dit seizoen de turnsters van de middenbouw in actie. Een nieuwe categorie sinds dit seizoen, waarbij turnsters in teams turnen. Voor Turnlust kwamen, in Valkenswaard, twee teams in actie bij niveau 4. Merle Mennen, Jik van der Kruis, Jill Aarts en Lore Bernaerts vormde team 1 en Jade van Vlierden, Luca Kramer en Lieke Boelens team 2. Ondanks dat er geen publiek welkom was in de sporthal en de wedstrijdvoorbereiding kort was, lieten de turnsters zien wat ze kunnen en was het ook weer heel leuk om een wedstrijd te turnen! 

Beide teams turnden een stabiele wedstrijd met hier en daar nog wat verbeterpunten voor de volgende keer.

Merle, Jik, Jill en Lore eindigde op een knappe tweede plaats met in totaal 141,450 punten. Jade, Luca en Lieke werden 4e met 132,825 punten. 

Wat zijn we trots op alle meiden die ondanks alle aangepaste trainingen van het afgelopen jaar toch lekker bleven turnen en nu hun nieuwe wedstrijdoefeningen lieten zien. Ga zo door!