Zwanger en vragen over de bevalling? Neem dan deel aan de online informatieavond.

WEERT – Op dinsdag 14 december a.s. organiseren de verloskundigen en gynaecologen uit de regio Weert een online bijeenkomst over de bevalling. Deze is bestemd voor zwangere vrouwen en hun partner, als voorbereiding op de bevalling. De informatieavond vindt plaats via Microsoft Teams, van 20:00 tot 21:30 uur. Aanmelden kan via het inschrijfformulier onder ‘agenda’ op de website: www.sjgweert.nl.

Als je gaat bevallen wil je daarover goed geïnformeerd zijn. Hoe gaat de bevalling verlopen? Wat gebeurt er precies in mijn lichaam? Hoe ga ik om met de pijn? Wat is er mogelijk qua pijnbestrijding? Als ik in het ziekenhuis beval, hoe ziet dan de verloskamer en de kraamafdeling eruit? Na het deelnemen aan deze online informatiebijeenkomst, georganiseerd door een verloskundige uit de regio en een verloskundige en gynaecoloog uit het ziekenhuis, heb je hier een beter beeld van. Tijdens de online bijeenkomst kun je via de chat vragen stellen aan de sprekers. 

Wil jij je graag aanmelden? Dit kan via www.sjgweert.nl. Je ontvangt enkele dagen voor de bijeenkomst plaatsvindt de link om deel te kunnen nemen.