Elise Mertens, Off the racket 

HAMONT-ACHEL – Op vrijdagavond 26 november werd “onze” Elise Mertens op gepaste wijze in de bloemetjes gezet.  Elise, Off the racket werd een ontspannende avond waar het publiek haar beter leerden kennen, zowel op, als naast het tennis court. Mensen die een belangrijke rol spelen in haar leven, passeerden de revue, zowel live als virtueel.   Elise is een enorme Thuis-fan! Ze was dan ook enorm verrast dat Mathias Vergels alias Lowieke Bomans met haar eigen hond Bo kwam aangewandeld en enkele liedjes kwam zingen. Er was een videoboodschap van haar vriend/coach Robbe en haar dubbelpartners. Een beklijvend moment was de livestream met Anthony Caere van het Virunga Park. Zij zetten zich in voor de dwerggorilla’s in Congo, met gevaar voor eigen leven.  Elise draagt hen een zeer warm hart toe. Elise en Lauren Mertens wilden deze avond ook aangrijpen om hun ouders te bedanken.  Tot slot nam burgemeester Rik Rijcken het woord. Hij bedankte Elise voor de mooie momenten die  ze onze gemeenschap reeds geschonken heeft met haar prestaties en riep haar uit tot “Ambassadeur van de stad Hamont-Achel”.

Foto Frank Emmers