Huis van Nicolaas sluit de deuren

WEERT – Het Huis van Nicolaas in Weert heeft sinds 28 november de deuren voor het grote publiek gesloten. De organisatie liet weten met de verscherping van coronamaatregelen te weinig perspectief te zien om bezoekers veilig een optimale beleving te bieden. De vroegtijdige sluiting heeft ook financiële gevolgen voor de organiserende stichting. Daarom hoopt de organisatie op de gulle donatie van de ticketprijs. Bezoekers met tickets vanaf 28 november die toch graag de tickets retourneren kunnen dit kenbaar maken via www.huisvannicolaas.nl/retour en krijgen de ticketprijs exclusief transactiekosten binnen enkele dagen teruggestort. Namens Sinterklaas en Pieten dankt de organisatie alle enthousiaste bezoekers, sponsoren en vrijwilligers voor hun waardevolle bijdrage aan het Huis van Nicolaas 2021. Reikhalzend wordt uitgekeken naar seizoen 2022, waar het feestelijke 20-jarige jubileum van het evenement wordt gevierd.