Veel bezochte Sinterklaas-film nu in De Hofnar

VALKENSWAARD – Vanaf deze week is de familiefilm ‘De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje’ ook te zien in Theater De Hofnar in Valkenswaard. Deze film behaalde de status Gouden Film met 100.000 bezoekers.

Mocht je de film nog niet gezien hebben, dan is dit je kans! Ideaal voor een familie-uitje óf als cadeautje voor in de schoen! Een vrolijke en avontuurlijke film boordevol humor!

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje. Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af? Voor de actuele filmtijden en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 u – 17.00 u (0031 40-2074010)  of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.