Vaccinatiecentra Noord-Limburg zoeken extra medische medewerkers

REGIO – De Vaccinatiecentra in Noord-Limburg schakelen binnenkort weer een versnelling hoger. Deze maand opent het vaccinatiecentrum in de Soeverein in Lommel opnieuw de deuren. Daarmee zijn de zes Noord-Limburgse gemeenten helemaal klaar om de derde prik voor de brede bevolking uit te rollen.

Om de personele organisatie van de twee centra te verzekeren, zijn de Vaccinatiecentra in Noord-Limburg op zoek naar bijkomende medewerkers. “We kunnen gelukkig nog altijd rekenen op een grote groep medewerkers. Zowel vrijwilligers als professionele krachten”, vertelt coördinator Maarten Mulkers. “Omdat het vaccinatiecentrum in Lommel opnieuw de deuren opent, is een verbreding van de medewerkerspool geen overbodige luxe. Daarom zijn we op zoek naar bijkomende medische medewerkers.”

De vaccinatiecentra hebben dan ook vier vacatures:

  • EHBO-steward (vereist: recent (minstens 2 jaar oud) basisdiploma EHBO en kennis AED)
  • Vaccineerder (vereist: diploma vroedkunde (behaald voor 2018) of diploma verpleegkunde)
  • Farmaceutisch verantwoordelijke (apothekers) 
  • Toezichthoudend arts 

Ben jij of ken jij iemand die zijn steentje wil bijdragen? Meld je dan aan bij de personeelsdienst op het mailadres helpvaccineren@hvznl.be of registreer je op https://vaccinatiecentrum.hvznl.be.