Uw voertuig winterklaar dankzij VDR-B Garage Broekmans 

HAMONT-ACHEL – Aan de Ondernemingsstraat 1 in Hamont is VDR-B Garage Broekmans gelegen. Zaakvoerder Dave Broekmans opende 4 jaar geleden zijn eigen garage. “Doorheen de jaren is ons klantenbestand flink gegroeid. We zijn dan ook druk bezig met een behoorlijke uitbreiding van onze werkplaats en ook verwelkomen we vanaf begin volgend jaar een nieuw teamlid,” aldus Dave. 

Alle merken voertuigen zijn welkom bij VDR-B Garage Broekmans voor onder andere onderhoud, herstellingen en de aankoop en het plaatsen van banden en velgen. Bovendien hebben ze het nieuwste diagnoseapparatuur in huis om zo snel storingen op te sporen en op te lossen. “Om alle klanten nog beter van dienst te zijn, zijn we druk bezig met een uitbreiding van onze werkplaats,” legt Dave uit. “Zo kunnen we nog meer klanten op hetzelfde moment vooruit helpen en kunnen we nog meer mogelijkheden bieden.”

VDR-B Broekmans biedt een correcte en eerlijke service. En dankzij de opleidingen die gevolgd worden doorheen het jaar, zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en mogelijkheden. Bovendien is de werkplaats volledig uitgerust met alle nodige apparatuur. Dave: “In onze garage kunnen we elk merk ontvangen, van personenwagens tot lichte bedrijfsvoertuigen en campers.” Garage Broekmans kan onder andere zorgen voor het onderhoud en herstellingen, groot en klein, van uw wagen.” 

Met de winter in aantocht is het belangrijk dat uw voertuig nog een goed nazicht krijgt. Een wintercheck laten uitvoeren is nooit een overbodige luxe. Zo weet u tenminste met zekerheid dat u veilig de baan op kan gaan. Bovendien kunnen dan ook meteen de winterbanden laten leggen. Klanten van garage Broekmans kunnen gebruik maken van het ‘bandenhotel’. “We bieden al onze klanten opslag aan voor de banden van hun personenauto. Dit is een fijne service voor de klanten, want niet enkel weten ze dat hun spullen veilig opgeborgen worden, we kunnen hier meteen hun zomer- of winterbanden opleggen.” Daarnaast kan er ook voor velgen gezorgd worden. “Alle velgen, passend op alle merken autobanden, zijn via ons verkrijgbaar. De klant maakt een keuze uit het ruime aanbod en wij maken de bestelling en de plaatsing in orde.” Daarnaast kan u bij deze garage terecht voor het uitlijnen en het keuringsklaar maken van uw wagen. 

“Onze werkplaats is voorzien van alle mogelijkheden om ieder voertuig de beste service te geven,” vertelt Dave. “Denk aan een brug, alles voor de uitlijning, diagnosecomputers, machinerie voor het plaatsen van velgen op de banden,… Bovendien vind ik een nette werkplaats erg belangrijk. Zo kan er snel en efficiënt gewerkt worden.” Ook voor een complete aircoservice kan er gerekend worden op het team Garage Broekmans. “Zowel herstellingen als onderhoud aan aircosystemen zijn mogelijk. En vanaf nu voeren we ook reinigingen uit. Zo kunnen we een compleet pakket aanbieden.” 

Ook wie met een leasewagen rijdt is hier aan het juiste adres want deze garage is een officiële partner van Euro Tyre, waardoor zij de bandenwissel, die 2 keer per jaar dient te gebeuren, voor alle officiele leasemaatschappijen in orde kunnen maken. Wie naar Garage Broekmans komt, weet precies welke werken er worden uitgevoerd aan het voertuig. 

VDR-B Garage Broekmans is gelegen aan de Ondernemingsstraat 1 in Hamont. Voor een afspraak kan u bellen naar 0032 11 800660 of mail naar info@vdr-b.be Kijk voor meer info zeker eens op www.vdr-b.be De garage is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 13.00 uur.