Zilver voor Ledûb mini’s 7

BUDEL – Op zondag 21 november moest de meiden van het sterren ensemble aantreden in Beek en Donk; de eerste wedstrijd beloofde meteen al een absolute kraker te worden, een onderlinge krachtmeting met mini’s 8 stond op het programma; extra bijzonder omdat sterspeelster Emmelie helaas getransfereerd is naar dit team zodat ook mini’s 8 op volle oorlogssterkte is. Gelukkig voor Lucy, Olivia, Jule en Fenne werd door goed en geconcentreerd spel deze bijzondere pot in winst omgezet. Meteen daarna stond een wedstrijd met De Hangar uit Eindhoven op het programma, een team waar Ledub veel minder van te duchten had. Ook deze partij werd met goed en degelijk spel omgezet in winst! De meiden roken de dagzege… en moesten in de laatste wedstrijd aantreden tegen Polaris in Helmond. Geen onbekende tegenstander, dit jaar werd al meerdere keren de degens gekruist met deze geduchte tegenstander. In de 1e set keken de meiden lang tegen een achterstand aan, richting het einde van de set werd de stand gelijk getrokken. Het kwam aan op de laatste set, zouden de meiden deze winnen dan kon de dagzege hen niet meer ontgaan. Helaas liep het anders, de concentratie was weg waardoor Polaris redelijk eenvoudig de set wist te winnen. Jammer maar helaas… het resultaat wederom een tweede plek, de derde op rij!

Tekst Britt Engelen