Cranendonck zet ondernemers in het zonnetje 

CRANENDONCK – Op vrijdag 19 november werd de Dag van de Ondernemer gevierd. Ook in de gemeente Cranendonck. Het gemeentebestuur had de inwoners van de gemeente de kans gegeven om op hun favoriete ondernemer te stemmen. En dat werd massaal gedaan: de gemeente ontving maar liefst 417 unieke stemmen. Uit alle inzendingen staken er drie ondernemers met kop en schouders bovenuit: Thomashuis Budel-Schoot, KeRo Hekwerk en Montagebedrijf en Recupero Lasertechniek. Zij werden op vrijdag 19 november verrast door wethouder Kuppens die langskwam met persoonlijke felicitaties en een heerlijke taart, volledig coronaproof uiteraard. 

Deze week zet HAC Weekblad Esther Bogers-Lammers van Recupero in de kijker. In haar praktijk, waarmee ze zo’n 2,5 jaar geleden van start ging, staat alles in het teken van de bevordering van het blessureherstel. Dit wordt o.a. gedaan middels High Intensity Laser Therapie, een vrij unieke lasertherapie die voorlopig niet elders in België of Nederland wordt aangeboden, enkel in Budel. “Ik was heel verrast toen ik hoorde dat ik in de top 3 van deze enquête was beland!” vertelt een enthousiaste Esther. “Ikzelf ben eigenlijk niet echt bezig geweest met deze stemming, maar ik merkte dat mijn omgeving er wel druk mee was. Bovendien bleek het zich snel rond te praten in mijn omgeving, zowel bij familie en vrienden als bij cliënten van mijn praktijk.” Esther vertelt verder: “Ik ben natuurlijk heel blij met deze erkenning en ik wil dan ook iedereen die de moeite heeft genomen om een stem uit te brengen van harte bedanken!” 

Bij Recupero wordt alles op alles gezet om het herstel van blessures te bevorderen. De behandelingen worden voornamelijk uitgevoerd middels High Intensity Laser Therapy, een vorm van medische lasertherapie die ingezet kan worden bij blessures allerhande, breuken, sportblessures, chronische pijnen,… “In veel gevallen zorgt de behandeling voor verlichting van de pijn en voor een sneller herstel. Deze therapie is best uniek te noemen, want apparaten voor deze toepassingen zijn alleen te vinden in Cranendonck,” lacht Esther. “In mijn praktijk in Budel en in een andere praktijk die in Gastel is gevestigd.” 

Maar niet enkel de efficiënte behandelingen hebben ervoor gezorgd dat Esther in het zonnetje werd gezet tijdens de ‘Dag van de Ondernemer’, ook haar toewijding naar haar cliënten toe kwam meermaal naar voren in de enquête. Dat bevestigt ook wethouder Kuppens: “Esther weet precies hoe ze op een deskundige manier mensen kan helpen. Ze staat altijd klaar voor haar cliënten en ze voelen zich door haar gehoord, wat eveneens een belangrijk onderdeel is van haar praktijk.” En ook Esther hoorde terug dat haar klantgerichtheid, het feit dat ze samen met haar cliënt op zoek gaat naar de oorzaak om zo tot een blijvend resultaat te komen en haar toewijding enkele punten waren die eruit sprongen bij de resultaten van de enquête. 

Het was de eerste keer dat de gemeente Cranendonck de Dag van de Ondernemer op deze manier heeft gevierd. Wellicht komt hier volgend jaar een vervolg aan!