Kerstactie Seniorenvereniging Maarheeze, ook u kunt meedoen!  

MAARHEEZE – We zijn alweer begonnen aan de laatste maand van het jaar: december. De maand van donkere dagen, die we proberen licht en warm te maken voor elkaar met gezellig samenzijn rond de kerstboom, samen genieten van een lekkere maaltijd of elkaar verrassen met een leuk geschenkje. Hoewel corona ons daarin wat belemmert, gaan we er zeker in slagen daar thuis toch iets bijzonders van te maken. 

Maar niet iedereen heeft daar de mogelijkheid toe, ook in Maarheeze zijn er mensen die heel weinig te besteden hebben en ontzettend blij zijn met een extraatje voor de Kerst.

Daarom wil de Seniorenvereniging in Maarheeze in deze Kersttijd weer levensmiddelen verzamelen om daarmee kerstpakketten samen te stellen. Sociaal makelaar Marina Bukkems weet wel in welke gezinnen die het meest van pas komen. Alle houdbare producten en lekkernijen, die niet over de datum zijn, zijn welkom. Het gaat echt om de dagelijkse behoeften en dan misschien nog net even wat speciaals om het pakketje wat leuker te maken. Wilt u wat geven, maar weet u niet direct wat, dan mag het ook een envelop zijn met een geldbedragje, zodat daar in overleg met Marina spullen voor in de pakketten van gekocht worden. U kunt uw bijdrage inleveren in Onze School (Ons Kwartier)  in de week van 13 t/m 17 december overdag van 10.00-16.30 uur. De seniorenvereniging gaat met alle spullen een aantal mooie kerstpakketten samenstellen om daarmee gezinnen die het goed kunnen gebruiken een fijne Kerst te bezorgen. Iedereen die iets kan missen is van harte uitgenodigd onze actie te steunen. De kersttijd is immers bij uitstek een periode om te delen met wie het minder heeft. Alvast heel hartelijk dank voor uw bijdrage!