Gemeenteraad opnieuw digitaal 

HAMONT-ACHEL – Op donderdag 16 december staan de laatste gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn van het jaar op de agenda. Door de nieuwe coronamaatregelen zullen deze zittingen niet fysiek, maar digitaal doorgaan. Anders dan bij de vorige gemeenteraden is dat de gemeenteraadsleden en de inwoners deelnemen via het digitale platform Microsoft Teams en dus niet via Zoom. 

Wil jij graag de gemeenteraad en/of raad voor maatschappelijk welzijn bijwonen? Dat kan via www.hamont-achel.be/onlinegemeenteraad. Op donderdag 16 december kan je er vanaf 20.00 uur beide zittingen rechtstreeks digitaal volgen. Ben je benieuwd naar de agendapunten van beide zittingen? Deze vind je terug op www.hamont-achel.be/gemeenteraad.  

Opgelet: voor deze digitale gemeenteraad maken we gebruik van Microsoft Teams. Volg jij de gemeenteraad via je computer? Bij het openen van de link kies je dan best voor de optie ‘Ga verder in deze browser’. Gebruik je een smartphone? Dan download je best op voorhand de Teams applicatie. Bij een smartphone linkt Teams namelijk automatisch door naar de Teams applicatie.